لوبیا چیتی و لوبیا قرمز: چه تفاوتی با لوبیا چیتی دارد؟ در اسپانیایی، “پینتو” به معنای رنگ شده است، که اشاره ای به رنگ خالدار قهوه ای روشن آنها، مانند لوبیا خشک است.
پس از پخته شدن، رنگ کنسرو خوراک لوبیا چیتی سفید مایل به صورتی مایل به قهوه ای به خود می گیرند. بخشی از محبوبیت آنها به دلیل آسان بودن تهیه و خوردن آنها، کامل یا له شده است.
لوبیا قرمز به این دلیل نامیده می شود که یک لوبیا قرمز کوچک است. به آنها لوبیا آدزوکی نیز گفته می شود، اگرچه به خاطر سپردن آنها بسیار دشوارتر است. آنها به طور سنتی در سراسر آسیای شرقی رشد می کنند.
در جنوب، لوبیا قرمز بیشتر در غذاهای غنی و خوشمزه کارائیب یا غذاهای الهام گرفته از کاجون مانند برنج و لوبیا محبوب لوئیزیانا یافت می شود.
این لوبیاهای کوچک طعم کمی شیرین و تا حدودی آجیلی دارند و اندازه کوچک آنها باعث می شود که یکی از ساده ترین ها برای خوردن باشد، به خصوص اگر لوبیا در رژیم غذایی شما جدید باشد.
لوبیا لوبیا و لوبیا قرمز مواد مغذی زیادی دارند و به سوپها، خورشها و حتی پاستا یا سالاد افزوده میشوند، اما ممکن است تعجب کنید که چگونه آنها با یکدیگر مقایسه میشوند، گرم به گرم، ویتامین برای ویتامین.
برای 1 فنجان، لوبیا چیتی پخته شده لوبیا قرمز
- کالری 245 294
- گرم % ارزش روزانه گرم % ارزش روزانه
- ضخیم 1.1 0.2
- کربوهیدرات 44.8 57
- شکر 0.06
- فیبر 15.4 16.8
- پروتئین 15.4 17.3
- ویتامین B1 (تیامین) 22% 18%
- ویتامین B6 20% 11%
- ویتامین B9 (اسید فولیک) 74% 70%
- کلسیم 8% 6%
- آهن 20% 26%
- منیزیم 21% 30%
- فسفر 25% 39%
- پتاسیم 21% 35%
- روی 11% 27%
- مس 19% 34%
- منگنز 39% 66%
- سلنیوم 15% 4%
این جدول کامل نیست، اما ویتامین ها و مواد معدنی را با بیشترین غلظت در این دو لوبیا نشان می دهد.